Jumat, 20 Maret 2020

Rakam Dijital

Rakam Dijital para birimi gerçek altın tarafından desteklenir



Altın eşit şartlarda en esnektir. Altın metal değişiminin bir bireyidir ve gümüş ve bakır gibi nadiren benzer bir bölümde bulunur. Altının bulunduğu sosyal mesele normalde madeni para grubu olarak adlandırılır, çünkü bireyleri rutin olarak para kazanmak için kullanılır. Doğruyu söylemek gerekirse, altın kökleri M.Ö. 3400 yılına dayanan insan tarafından bilinen ana metallerden biridir. Mısırlılar tarafından.

Gdigit (GLDS), özellikle altın ve çeşitli değerli metallerin çıkarılmasıyla, ekonominin orijinal alanı ile bilgisayarlı gelişmelerin ikna edici bir kooperatif enerjisi sunan bir kuruluştur. Görev ve analogları arasındaki fark, her GLGS tokeninin aynı altına (0.02 gram altın ile karşılaştırıldığında) sahip olması, ona yüksek bir sağlamlık ve spekülatif cazibe kazandırmasıdır.

Bugün altının en iyi şirketlerden biri olması bir sır değil. GLDS, bu spekülasyonları blockchain yeniliğini kullanarak ve paranızı şifreleme yaparak çok çeşitli alıcılara açık hale getirecek. GLDS müşterileri, değerli metalleri en iyi maliyetle elde etme ve çerçeve içindeki tüm borsaların sadeliğine ve güvenliğine tam güven duyma fırsatına sahip olacaklar.

GLDS ayrıca Kazakistan Cumhuriyeti'ndeki altın ve plaser tanıtım mağazaları da dahil olmak üzere devam eden faaliyetlere bağımlıdır. Organizasyon tamamen meşru iş, muhasebe ve net detaylar yürütmektedir. Değerli metallerin madenciliği ve daha fazla hazırlanması, Kazakistan Cumhuriyeti'nin idari ve denetleyici grupları tarafından kurulan toplam lisans alır.

Organizasyonumuz tarafından ilan edilen altın dükkanlar, Kazakistan'ın doğusunda yer almaktadır. Arazi incelememiz, firmanın parasal uygunluğunu doğrulayan bilgileri ortaya koydu. Plaser dükkanı ve saran avluları 1000 kg kıymetli metal içinde bir yerde tutulacak şekilde kurulmuştur. Bölgede bulunan bir kuvars-sülfür damarı yaklaşık 5-6 ton altın içerdiğine inanılmaktadır. 2023 yılına kadar üç yıllık bir takvim oluşturuluyor ve Kazakistan Ulusal Bankası tüm stoklarımızı satın almaya odaklanacak.


GLDS, gelişmiş ilerleme ile reel ekonomi, özellikle altın madenciliği arasında istisnai bir sinerjistik bağlantı kuran, dünyada ilk parasal şifreleme girişimidir. Şirketimizde, altın madenciliğini daha kolay ve daha etkili hale getirmek için blockchain yeniliği kullanılmaktadır. Altın da GLDS jetonunu güvenlik ve risk teklifiyle destekler.

Şirketimizin temel amacı altını daha da ilgi çekici ve daha geniş bir kitleye ulaştırmaktır. Kriptografik para biçimlerinin şu anda kritik olmasını sağlayan faydayı kabul ediyoruz.

Kendimize koyduğumuz hedefe ulaşmak için, merkezi olmayan dijital paramızı GLDS firmasının bir parçası olarak kazandık: firmanın jetonu için yüksek likidite elde etmek son derece mekanik fikirlere dayanıyor. Şirketimiz tarafından verilen her bir madeni para, ayrı bir dünya gibi görünebilecek iki spekülasyon aracını dikkatlice entegre eden 0.02 gram altın tarafından desteklenmektedir: altın ve dijital para biçimleri. GLDS girişiminin her bir üyesi, hayatın getirebileceği her şeyi otomatik olarak garantili bir gelir sağlamaya devam ederken, son derece yenilikçi bir işletmeye alma fırsatına sahiptir.

bİLGİ: 

Web sitesi: http://gdigit.io/

Yazar:
Bitcointalk kullanıcı adı: Gambangcity
Eth Address: 0xbd4e6B6E19c55D117badfa5C218Ae03263df6072

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

SoMee is a revolutionary new social media platform that puts people first.

  About: SoMee.Social: This is a very good project and the quality is satisfactory. I believe that this project worked very quickly and was ...