Rabu, 31 Maret 2021

Wasteinfonet

 Wasteinfonet - перша компанія, яка використовує штучний інтелект


WasteInfonet - перша компанія, яка використовує штучний інтелект, додаток для Android і IOS зі скануючим пристроєм, сховищем даних, вбудованим мульти-гаманцем і центральною платформою з протоколом, який дозволяє досягти повного, безпечного і автоматизованого взаємодії, з технологіями, розробленими в мережах, що дозволяють таким чином використовувати всі доступні технології та управляти виробництвом і передачею інформації, чого ми ніколи раніше не бачили. У кожному будинку, розташованому в певній країні, місті або селищі, його власник зможе сканувати штрих-коди кожного продукту, який він викидає щодня, і через свій мобільний телефон зберігати цю інформацію і передавати її на нашу платформу, отримуючи платіж в Токени WIF (WASTEINFONET ) за виконану роботу. Пізніше наша платформа проведе обробку, класифікацію,

Особливості Wasteinfonet:

Інформація про те, що сміття приносить величезну силу і має дуже різноманітне використання для прийняття рішень, в яких беруть участь мільйони. Існує реальна ситуація, коли компанії взаємодіють зі своїми клієнтами, в основному пропонуючи і продаючи свої продукти, але вони не знають точно кінцевого споживача. Ці компанії відносяться до різних категорій, але в ньому підкреслюється все, що пов'язано з продуктами харчування, безпекою та гігієною в будинку, і вони становлять 90% від загального обсягу відходів, які ми викидаємо щодня. Є й інші залишки, але їх частота мінімальна, наприклад, лампочка, клей, зношена тканина, залишки приготовленої їжі, банки з косметичним кремом і т.д.

Утиліта токена (WIF)

Наш токен має фундаментальну корисність як засіб міжмережевоговзаємодії між ланцюгами, звідки він проводиться, і куди надходить інформація. Внутрішньо команда переконана, що токен ніколи не був таким корисним, як наш, і це пов'язано з тим, що багато криптографічні проекти шукали корисність свого токена, не маючи його, і якимось чином змушували інвесторів говорити, який з них корисний. символічний. Наш токен (WIF) переміщається по-різному: це засіб платежу виробникам інформації, засіб платежу, яке ми отримуємо від компаній, які отримують цю інформацію, спосіб, яким наші інвестори довіряють нам і зберігають їх, і таким чином, ми побачимо, що наша ринкова капіталізація сильно зросте в найближчому майбутньому.

Метод, розроблений для генерації інформації

У деяких старих проектах використовувалася система ручної реєстрації для різних класифікацій сміття в будинках, потім ці форми були доставлені за допомогою спеціальної моделі, розробленої заявником інформації, що передбачало дуже складну, трудомістку, неточну і пізню роботу. Потім за допомогою нової технології, яку ми включили, ми додаємо точність, швидкість, точність, безпеку і безліч утиліт з платформою класифікації та обробки. Нарешті, ми добиваємося якості, нової інформації і точності, замінюючи старі опитування, де немає надійності і вони не стають корисною інформацією. Наша міжнародна система сканування штрих-кодів (штрих-коди), мережі передачі від стільникових телефонів 4G 5G на нашу платформу з штучним інтелектом і миттєвої обробкою для відправки електронними засобами нашим клієнтам роблять нас лідерами.

Дорожня карта Wasteinfonet:

Q1 2020

Кілька досліджень у багатьох країнах і містах, розвиток нашої бізнес-моделі.

2 квартал 2020 р

Обрані країни для запуску першого етапу, регіонального та кількісного дослідження.

Q3 2020

Зв'яжіться з різними шрифтами для створення нашої екосистеми.

Проведення юридичного та маркетингового аналізу в четвертому кварталі 2020 роки для запуску проекту.

Продаж токенов в першому кварталі 2021 року лістинг на біржах, бета-версія для

обраної групи країн, що використовують додаток, Android і нашу платформу.

2 квартал 2021 р

Запуск основної мережі, що включає більше країн, нові партнерства.

3 квартал 2021 р

В наш бізнес додалося більше країн, реінвестування грошових потоків.

4 квартал 2021 року

Програма спеціальних бонусів для інвесторів і постійно працює над збільшенням доходів, додаючи нові напрямки в бізнес у міру оптимізації вивозу сміття.

Q1 2022

Новий бізнес додав датчики IoT (Інтернет речей), здатні

визначати швидкість заповнення і вага кожної корзини; оптимізація

збору сміття, маршрут вантажівки оптимізується залежно

від ваги і рівня заповнення контейнера, а також трафіку,

включаючи контроль доставки відходів.

Партнери проекту:

Токені-утиліти (WIF) WasteInfonet

У нашого токена є фундаментальна корисність, так як він служить засобом зв'язку між ланцюгами, звідки він проводиться, і куди надходить інформація. Внутрішньо команда переконана, що токен ніколи не був таким корисним, як наш, і це пов'язано з тим, що багато криптографічні проекти шукали корисність свого токена, не маючи його, і якимось чином змушували інвесторів говорити, який з них корисний. символічний. Наш токен (WIF) переміщається по-різному: це засіб платежу виробникам інформації, засіб платежу, яке ми отримуємо від компаній, які отримують цю інформацію, спосіб, яким наші інвестори довіряють нам і зберігають їх, і таким чином, ми побачимо, що наша ринкова капіталізація сильно зросте в найближчому майбутньому.

Команда проекту:


Wasteinfonet розробив повністю інноваційний і революційний метод, який дозволить перетворювати ці відходи, які кожен житель світу щодня виробляє, в надзвичайно корисну інформацію для прийняття важливих рішень, які принесуть велику користь виробничим компаніям, створивши новий канал точних інформація, яка набагато перевершує будь-які види обстежень, прогнозів, оцінок.

Це робить нас безперечними лідерами на новому ринку як його творцями і, перш за все, що знаходять застосування такої діяльності, як утилізація відходів, яка завжди виконувалася автоматично, як ще одна домашня робота.

Більш детальна інформація про проект:

Веб-сайт: https://wasteinfonet.com

Medium: https://wasteinfonet.medium.com

Технічний документ: https://wasteinfonet.com/wp-content/uploads/2021/02/WHITEPAPER-WASTEINFONET-PDF-FILE..pdf

Twitter: https://twitter.com/WasteInfonet

Телеграм: https://t.me/wasteinfonet1

Автор: 

Bitcointalk Username: Gambangcity

Telegram Username: @Gambangcity

Bitcointalk Profile Url: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1855982

ETH Address: 0xbd4e6B6E19c55D117badfa5C218Ae03263df6072


Tidak ada komentar:

Posting Komentar

SoMee is a revolutionary new social media platform that puts people first.

  About: SoMee.Social: This is a very good project and the quality is satisfactory. I believe that this project worked very quickly and was ...