Kamis, 18 Juli 2019

Elad

Elad: Equity Ledger Рынок недвижимости


Про мережу Elad

Elad (Decentraled Assets Decentralized) - це децентралізована блокчейн, яка перетворить інвестиційні стратегії та ринок нерухомості, як ми її знаємо. Використовуючи технологію blockchain, інтелектуальні контракти та інновації, східний ринок платформи створить криптографічний портфель та портфель нерухомості, щоб об'єднати ліквідність найбільшого класу активів у світі зі швидкістю нової. Різноманітні операції з нерухомістю будуть продаватися через онлайн-платформу, від традиційної купівлі та продажу до краудфандингу багатомільйонних інвестицій. Elad буде об'єднувати обмін P-2-P та інвестиції в одному місці, відкриваючи двері, скорочуючи витрати і знижуючи бар'єри для всіх.

Платформа Elad використовуватиме монети EQ для встановлення ринкових лімітів на індивідуальні властивості, обчислення частки власності інвесторів та платежів. Елементні жетони будуть за своєю суттю підкріплені матеріальними активами, створюючи компанію як безпечну криптовалюту для зберігання вартості та засобу обміну. Це створює багато проблем для транскордонних заявників, орендодавців, орендарів, інвесторів та ін

покупців. Більшість інвестицій здійснюється через великі багатонаціональні компанії, що обмежує доступ до середньої особи або інвестора.

Як це працює

Elad жетони можуть бути використані для участі в обміні нерухомості, або капіталу і прибутку зароблені

на майно. Просто застосуйте ваші маркери до вашого вибору нерухомості та отримайте прибуток від однієї з кращих криптовалют. Платформа буде пропонувати широкий спектр можливостей, які включатимуть інвестиції для часткового володіння, краудфандингу, продажів p2p, а також здачі в оренду, купівлі для продажу проектів, нових будівель, реклами нерухомості та контрольованої символікою орендної плати для мультисервісного прокату. Elad прокладе шлях для галузі нерухомості, щоб прийняти клас криптовалют, а також дозволити людям самостійно генерувати багатство на раніше недоступних ринках і приймати контроль над своїми активами.


Проблема

Купівля нерухомості може бути трудомісткою, дорогою і напруженою роботою. Прибуток може бути втрачений через інформаційну асиметрію між інвесторами та агентами, на додаток до дорогих зборів та обмеженої доступності. На продаж також впливають внутрішні порядок денний, зловживання, зловживання та зняття контракту грошових стимулів для агентів, що призводить до того, що майно продається під цінністю або перешкоджає виходу на ринок і досягнення максимального потенціалу. Деякі агенти дискримінують потенційних орендарів через необгрунтовані та несправедливі критерії, такі як статус подружжя, а інші - лише за доступ до поміщиків.

Рішення

Багатофункціональна власність на нерухомість забезпечить легкий доступ до інвестицій у нерухомість, включаючи можливості на великі відстані, закордонні та краудфандінг. Продавці зможуть продавати нерухомість за невелику фіксовану плату від 0,25% через безпечну онлайн-платформу. Платформа Elad надасть відповідну інформацію та спеціальний пошук агентів з нерухомості, щоб заощадити час для обох сторін. Глобальний характер платформи дозволить полегшити заокеанську оренду. Автоматизовані платежі за допомогою інтелектуального контракту та контакту P2P з метою усунення третіх сторін.

Безпека

Інтернет-платформа Elad використовуватиме аутентифікацію двох типів для захисту інвесторів, а програма Elad може вимагати багаторазового підпису для доступу до інвестицій. Веб-сайт буде працювати на моніторинговому прикладі хмари з автоматичною реплікацією даних через географічні території (захист даних дозволяє) разом з віртуальними шарами для захисту нашого обладнання та зниження загроз і витрат.


Жетони ELAD

Маркер ELAD відповідає стандарту ERC20 і буде розгорнутий у мережі Ethereum, він може бути використаний як сховище цінності або засобу обміну, наприклад, Bitcoin та багато інших altcoins.

Моделі ELAD можна придбати як з fiat, так і з cryptocurrencies, і їх можна продавати і зберігати через біржі, як і інші altcoins.

Тарифи ELAD будуть конвертовані в монети EQ на платформі ELAD для інвесторів для участі в частковому володінні та краудфандингу нерухомості. (докладніше див. у повному документі).

Елементи ELAD будуть закріплені за матеріальними активами, що встановлює ELAD як безпечну криптовалюту для зберігання вартості та засобу обміну.

Ми вважаємо, що взаємозв'язок між ринковою оцінкою та складеними відсотками дозволить маркам ELAD отримати внутрішню вартість та підтримати новий клас активів шляхом децентралізації ринку нерухомості.

PreSale


Головна продаж



Бонусна вартість основного продажу



Приватна ціна продажу ELAD - 1 ELAD = $ 0,1 (починається цей понеділок, 3 червня, 2019)

Основна ціна продажу ELAD - 1 ELAD = 0,25 $

Розподіл маркерів

100 000 000 Elad Tokens будуть викарбувані на фіксованій поставці, резерв може зберігатися або спалюватися після продажу Token, що може змінити наявний запас.

Максимум 15% загальної пропозиції буде використано як довгостроковий стимул, щоб забезпечити узгодження інтересів засновника з інвесторами, залучити партнерів до спільноти платформ та збільшити лояльність додатків.

10% токенів Elad можуть утримуватися в резерві, щоб забезпечити негайну ліквідність, якщо маркери мають високий попит після того, як котируються на біржі. Будь-які невикористані маркери можуть бути спалені після 12 місяців або збережені для майбутнього зростання.

Моделі Elad можна придбати як з fiat, так і з криптовалютами і можуть бути продані та збережені через біржі, як і інші altcoins.

Жетони ELAD

Продаж у натовпі 75000000

Резерв 10,000,000

Засновники 10,000,000

Партнери 5,000,000

Всього (жорсткий кап) 100,000,000

Продаж маркерів

15% всіх жетонів Elad будуть доступні під час попередньої продажу зі знижкою 50%.

Зареєстровані користувачі зможуть отримати ранній доступ до участі в попередній продажу.

Смарт-контракт розповсюджує жетони миттєво під час продажу / перепродажу після передачі прийнятої валюти.

Остаточне число жетонів Elad буде залежати від кількості маркерів, що поширюються під час попередньої продажу.

Ціль

Компанія має великий інтерес до високопродуктивної нерухомості заниженою ціною і продажем нерухомості на блокчейн, ми вирізаємо дорогі платежі через нашу мережу P2P. З часом ми плануємо запровадити та побудувати додаткову структуру для виконання бізнес-плану Elad.

Дорожня карта

Структура нашого розвитку базується на попиті та розмірі ринку купівлі / продажу нерухомості.

Зриваючи цей ринок

На наших ранніх етапах росту, це допоможе створити інвестиційний P2P краудфандинг без Elad TECH LTD, партнерів, парасолькових компаній або забудовників.

Перший і другий етапи поєднують пропозицію, попит і прийняття, надаючи підтримку третьому етапу, який є трампліном до четвертого етапу, який відкриває глобальний доступ.

Компанія бачить майбутнє мережі Elad справжньою мережею P2P, за підтримки A.I, яка працює на низькій вартості, створюючи децентралізований сервіс для всього світу.

Партнери



Дізнайтеся більше про мережу ELAD

Веб-сайт: https://www.elad.network/

Facebook: https://www.facebook.com/Elad.Network/

Twitter: https://twitter.com/elad_network

Instagram: https://www.instagram.com/elad_network/

Telgram: https://t.me/elad_ico

AUTHOR: Gambangcity
BITCOINTALK: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1855982
ETH: 0xbd4e6B6E19c55D117badfa5C218Ae03263df6072

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

SoMee is a revolutionary new social media platform that puts people first.

  About: SoMee.Social: This is a very good project and the quality is satisfactory. I believe that this project worked very quickly and was ...