Minggu, 03 Februari 2019

WTX HUB

WTX HUB IS DE TOEPASSING VAN PALFROM DRINKING ALCOHOL IN DE WERELD VAN CRYPTOCURRENCY


WTX Hub Dit is het WTX-drankplatform dat in de toekomst naar een van de beste sites / sociale media gaat en dit is een van de best producerende plaatsen voor uw kennis / schrijven / schrijven. De WTX Hub zal in de toekomst een van de beste crypto's zijn en zal worden uitgewisseld in de beste uitwisselingen. De XTX Hub op het blockchain-alcoholische Beverage Industry Platform is een database van alle alcoholische dranken over de hele wereld, waardoor gebruikers snel kwaliteitsproducten kunnen selecteren die passen bij hun smaakvoorkeuren. ze. Informatie zoeken was nog nooit zo eenvoudig: om volledige informatie over de inhoud van het product te krijgen, hoeft een consument zijn smartphone alleen op het WTX-etiket op de fles te plaatsen.

WTX Hub zal consumenten helpen de juiste keuze te maken voordat ze naar de winkel gaan: de applicatie zal alcoholische dranken aanbevelen op basis van eerdere gebruikersvoorkeuren, actuele beoordelingen weergeven en helpen bij het vinden van de meest optimale opties van lokale winkels. De koper kan de echtheid van het product eenvoudig verifiëren door de fles van de toonbank te halen en de smartphone boven de WTX-tag te plaatsen. Bovendien kunnen applicatie gebruikers van de WTX Hub prijzen krijgen voor het schrijven van recensies over gekochte drankjes en het overhandigen van gebruikte verpakkingen op het aangegeven recyclingpunt.

TOEWIJZING VAN MIDDELEN VAN WTXHUB

Het verzamelen van toewijzingsfondsen wordt gebruikt voor doeleinden zoals product / ontwikkeling van gebouwen en integratie, administratie, marketing, financiën en juridische kosten. Productontwikkeling omvat de volledige lancering van WtX Hub en Retail Technology, sociale en communityfuncties en op consumenten gerichte applicaties.


Als zodanig begeleidt dit platform kopers niet alleen voor, maar ook na de aankoop van producten, waardoor hun activiteiten in het systeem worden gestimuleerd. Kopers kunnen de authenticiteit van het product eenvoudig verifiëren door de fles van de toonbank te halen en de smartphone boven de WTX Hub-tag te plaatsen. Verder kunnen WTX Hub-gebruikers prijzen krijgen voor het schrijven van recensies over gekochte drankjes en het overhandigen van gebruikte verpakkingen op het opgegeven recyclingpunt. Als zodanig begeleidt dit platform kopers niet alleen voor, maar ook na de aankoop van producten, waardoor hun activiteiten in het systeem worden gestimuleerd.

Kopers kunnen de authenticiteit van het product eenvoudig verifiëren door de fles van de toonbank te halen en de smartphone boven de WTX Hub-tag te plaatsen. Verder kunnen WTX Hub-gebruikers prijzen krijgen voor het schrijven van recensies over gekochte drankjes en het overhandigen van gebruikte verpakkingen op het opgegeven recyclingpunt. Als zodanig begeleidt dit platform kopers niet alleen voor, maar ook na productaankopen en moedigt het zijn activiteiten in het WTX Hub-systeem aan.


WTX Hub introduceert ook cryptocurrency ataw kan ook WTXH-tokens genoemd worden die je op de digitale marktmarkt kunt gebruiken en je kunt ook drankproducten van het WTX Hub-platform kopen,

roadmap

We zouden eerst het B2B-platform moeten ontwikkelen als dit het B2C-platform is als fase 2 van het project. De conceptuele ontwikkeling van de WTX Hub is voltooid. Op dit moment hebben we een duidelijke visie op de ontwikkeling en promotie van het product.


Team


MEER DUIDELIJK, GELIEVE DE LINK HIERONDER TE BEZOEKEN.

Website: https://www.wtxhub.com/
ANN Bitcointalk loopvlak WTX Hub: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5051279.0
WTX Hub Bounty: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5073422.0
WTX Hub Whitepaper: https://www.wtxhub.com/wp-content/uploads/2018/10/October-WTX-Hub-and-WTXH-Cryptocurrency-White-Paper.pdf
Medium WTX Hub: https://medium.com/@wtxhub
Twitter WTX Hub: https://twitter.com/WtxHub
WTX Hub-telegram: https://t.me/wtxhubcrypto

AUTEUR: Gambangcity
Eth-adres: 0xbd4e6B6E19c55D117badfa5C218Ae03263df6072

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

SoMee is a revolutionary new social media platform that puts people first.

  About: SoMee.Social: This is a very good project and the quality is satisfactory. I believe that this project worked very quickly and was ...