Rabu, 14 November 2018

BolttCoin

BolttCoin

izqqfq.png

Büyüme teknolojisi büyümesi, sağlık dünyasının sağlığı hakkında konuşmanın yararlı bir çekişme ve tanıma haline gelmesinin önemli bir sebebidir. Sağlıklı davranışların çıkarlarına adanmış güvenli bir kanal düşüncesi yapay bir zihin gibi görünebilir, ancak gerçek şu ki bu mümkün.

Bolttcoin, kullanıcıların sağlık verilerini sunmalarına olanak tanıyan ve sonuç olarak çabalarından sonuç alabilen blok bağlantılarına dayanan çok iyi bir örnektir. ICO platformu, kişisel sağlığı geliştirebilen ve sağlık dünyasında devrim yaratan kullanıcıları teşvik etmek için önemli bir şirket için çaba gösterecektir. Bolttcoin'in sağlık yönünü nasıl değiştirebileceği hakkında daha fazla bilgi
Bu bir Boltt Coin mi?

BolttCoin.io, sağlık sektörü aktörlerinde sanal topluluklar yaratmayı amaçlayan blok ilişkilerine dayanan bir çevrimiçi sosyal koruma platformudur. Buna ek olarak, platform, formda kalmak isteyen ve karşılığında onlar için prim almak isteyen kullanıcılar tarafından kullanılacak ve teşvik edilen piyasa sağlık hizmetlerine takılabilecek teknik araçlar sağlayacaktır. Aslında, BolltCoin insanları sağlıklı büyümeyi teşvik edecek şekilde motive etmek için çalışıyor.

Müşteriler Bolttcoin Marketplace, temiz markalı bir platform olan Bolttcoin (BOLTT) kullanılarak ödenebilecek temel ürünler ve sağlıkla ilgili hizmetler arıyor olacak.

Sağlık Hizmetleri BolttCoin de önemli sağlık hizmetleri indirimlerinde kullanıyor
Ödeme bursu, cüzdan ve kullanıcılar ve varlıklar kriptovyh için birkaç imza için bir koşul olarak Burs Bursu
Turnuvalar ve Oyunlar, katılımcılar sağlık sektöründe oyunlara ve spora katılma şansı yakalar ve BolttCoin'i kazanır.

Menkul kıymetler yüzdesini yüzdendir ve likidite kripto-para birimini garanti eder Boltt, Bolttcoin dönüşümü için güvenilir bir portal değişimi sağlar.

BolttCoin, bankacılık yetenekleri için blok teknolojisini kullanır. Kullanıcılar, tanımlanan bir sağlık sorununun sona ermesinden ve veri bahislerinden yararlanarak markalı olabilirler. Buna ek olarak, mal sahibi, merkezi olmayan bir ekosistemde işlem, ürün ve hizmet için ödeme yapmak üzere ticari markayı kullanacaktır.

Boltt Coin'in Faydaları

Sağlık verilerinin sağlık ve sosyal sınıflandırmasında kişisel hedeflere ulaşmak için BolttCoin form ödülünü alın.

Yaramaz talep potansiyeli, blok zincirinin sağlığını birleştirmek için içsel bir istektir ve BolttCoin, Bolttoin talebi için bir örnek olma olasılığını sunar.

Blockchain Blockhain protokolü, BolttCoin kullanıcılarının, kullanılan astral ve dalga tabanlı markörleri kullanmasına izin verir.

Bolt işareti BOLTT simgesi

Bolttcoin, 1 milyar dolarlık satış teklifinde bulunacak ve bunların birçoğu satışların% 50'si kadar olacak. Satış Satış Satışları 20 Haziran 2018'den 20 Haziran 2018'e kadar başlayacak.

Ayrıntılar atın

Sembol BOLTT

Al-b, LTC BCH, Dash XMR, Zec, Doge, WAVE XRP ve Fiat (USD, EUR)

500 milyon SATIN SATIN ALMA

Kurs 1 etnisite 4000 BOLTT, 1 b BOLTT 70.000

Minimum yatırım 1 b etnisite LTC

Simgelerin dağıtımı

ICO-% 43

% 3 sadakat programı

Kurucu% 10

Danışmanlar% 3

Stratejik Ortaklar% 3

kurtarma% 15 Aşama

Bounty-1 programı

Ko-emisyon% 15

Ön simge% 7

DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN:


ETH:0xbd4e6B6E19c55D117badfa5C218Ae03263df6072

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

SoMee is a revolutionary new social media platform that puts people first.

  About: SoMee.Social: This is a very good project and the quality is satisfactory. I believe that this project worked very quickly and was ...