Sabtu, 22 September 2018

Zemzem

Zemzem

image.png

Selamlar, sevgili dostlarım.Crypto para birimi ciddi şoklar yaşıyor ve layık bir proje seçmek zor. Ve bugün benim görüşüm bu proje tarafından çekildi.ZamZam'ın hedefi: güven, geleceğe güven ve gönül rahatlığı. ZamZam, kripto para piyasasını ve finansal hizmetler pazarını yeni oyunculara (küçük ve orta ölçekli işletmeler) açar. Bugün küçük işletmeler, iş süreçlerinin tüm kısımlarını kripto para birimine çevirme eşiğindedir. Ancak, mevcut tarih itibariyle piyasada, sıradan bir Banka müşterisine benzetilerek, faturalar düzenlemeye, müşterileri ve müteahhitler ile bir işlem geçmişine sahip olmak, çalışanlara maaş ödemek için izin verecek hiçbir kullanıcı dostu arayüz yoktur. Kamu yetkililerine vergi ödemek, muhasebecilere ve diğer şirket çalışanlarına şirketin cryptocurrency hesabına erişim yetkisi vermek. ZamZam firmanın bir cryptocurrency hesabını korumak için bir müşteri Bankası yaratır, bu da kripto para biriminde tüm ticari aktiviteleri rahat ve alışkanlıkla yürütmenizi sağlar.

ZamZam, İslami bankacılık modeline dayanan bireyler ve kuruluşlar arasındaki ilerici bir finansal anlaşma sistemini temsil eder. İlkelerimiz: dürüstlük, şeffaflık, kullanım kolaylığı ve tüketiciler için para üzerinde tam kontrol. Bu karar, blockchain teknolojisi ve cryptocurrency pazarının ortaya çıkmasıyla mümkün olmuştur. Bununla birlikte, tam teşekküllü bir ekosistemin oluşumunun önündeki en büyük engel, kripto para karşılığı kullanıcı sayısının yetersiz olması ve kullanımının karmaşıklığıdır. ZamZam, kripto para kullanan kullanıcıların küresel kitlesini genişletiyor, yapışan teknolojiler olmayan kitleyi çekiyor. ZamZam servisi, alıcının cryptocurrency cüzdanına sahip olmasa bile, dünyanın herhangi bir yerinde kripto para birimini göndermenizi sağlar. Bunu yapmak için, alıcının uygulamayı indirmek için bir bağlantı içeren bir SMS alacağı telefon numarasını girin. Basit bir yetkilendirme prosedüründen ve kimliklerinin gerçekliğinden sonra, kullanıcı alınan fonları yönetebilecektir. Hizmet basit, şeffaf ve demokratiktir.

Kaynak: https://zam.io/ZamZam%20Whitepaper%20English%2020.08.18.pdf

ZamZam, kripto para piyasasında milyonlarca insanı ve kuruluşu birleştiren şeffaf, adil ve verimli bir blockchain Bank'dır. Bu, kullanıcılara nakit akışı ve vergilendirmeyi kontrol etme ve kullanıcılara, fonları üzerinde tam kontrol sağlarken, işlemlere milyonlarca dolar tasarruf etmelerini sağlar.

Maalesef, ödeme pazarındaki p2p komisyonları oldukça yüksek. Para birimi dönüştürme ve yüksek banka ücretleri ve ödeme sistemleri, p2p aktarımlarını gereksiz yere pahalı hale getirmektedir. Aynı zamanda, dünya nüfusunun% 31'inin bir Banka hesabı bulunmamaktadır. ZamZam, bu sorunları çözmek, p2p transferlerini olabildiğince erişilebilir yapmak ve güçlendirilmiş finansal hizmetler Banka hesabına erişimi olmayan milyonlarca kişiye yardım etmek için çalışacaktır.

Zam.wallet, kullanıcı dostu ve fonksiyonel bir arayüze sahip, güvenli, çok işlevli bir cüzdandır. ZamZam ekosisteminde önemli bir rol oynar. ZamZam Bank, ödeme ile ilgili tüm özellikler için Bitcoin, Ethereum (ERC20 tokenleri dahil) dahil olmak üzere varsayılan kripto paraların çoğunu destekleyecektir. Bu sadece müşterilerin bu para birimlerini depolayabilecekleri ve değiştirebilecekleri anlamına gelmez, aynı zamanda kullanıcıların ödeme kartlarıyla bağlantılı hesaplarda dengeleri tutmalarını sağlar ve böylece kullanıcıların kripto para birimini normal para gibi tutmasına olanak tanır.

ZAM Token, para transferleri komisyonları, ZamZam bankacılık ürünlerinin satın alınması vb. İçin kullanılan ZamZam Bank'ın blok zincirinin iç para birimidir. ZAM jetonu, standart bir ERC-20 jetonudur. belirteçler başlangıçta bildirilen hacimde düzenlenir, ek simge açıkları verilmez.
Blockchain platformu: Ethereum
Jeton standardı: ERC-20
Güç belirteci: 8 500 000 000 ZAM
Token yüz değeri: 0,02 ABD doları

Satılık Toplam Jeton miktarı: 65% | 5 525 000 000 ZAM | Yüzde 110,500,00 dolar
Yumuşak kapak: 11.000 $
Sert kapak: 55.000.000 $
Kabul edilen kripto para birimleri: ETH, BTC, LTC

Özel satış dönemi: 18 Haziran-3 Aralık
Katılımcılar için ön satış öncesi bonus:% 35
Ön satış dönemi: 22 Ekim - 5 Kasım
Katılımcılar için ön satış öncesi bonus:% 25
TokenSale'in süresi: 5 Kasım, 3 Aralık

Daha detaylı bilgi projenin teknik dokümantasyonundan elde edilebilir veya ana forum dizisinde sorular sorabilir.
Daha fazla bilgi:

Web: https://zam.io/en
Whitepaper: https://zam.io/ZamZam%20Whitepaper%20English%2020.08.18.pdf
Satu-Pager: https://zam.io/ZamZam%20One-Pager%20English%2020.08.18.pdf
Facebook: https://www.facebook.com/zamzambank
Twitter: https://twitter.com/zamzambank
Linkedin: https://www.linkedin.com/company/zamzambank/
Bergabunglah dalam diskusi: https://t.me/zamzamchat

YAZAR:Gambangcity
ETH:0xbd4e6B6E19c55D117badfa5C218Ae03263df6072

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

SoMee is a revolutionary new social media platform that puts people first.

  About: SoMee.Social: This is a very good project and the quality is satisfactory. I believe that this project worked very quickly and was ...