Sabtu, 22 September 2018

Vena Ağı: Varlık Finansmanı ve Jeton Değişimi için Açık Protokol

Vena Ağı: Varlık Finansmanı ve Jeton Değişimi için Açık Protokol

logo.png

NEW YORK, NY / ACCESSWIRE / 2018 10 Eylül / 6 Eylül günü Vena Ağ başarıyla Yatırımcılar Grubu Blockchain Mucit Çince (CBI), New York'ta büyük Blockchain yatırım topluluğu ile ortaklaşa dördüncü bölüm VENA Dünya Turu düzenledi. Wall Street toplumda CBI katılımcıları Vena Ağı hakkında daha fazla bilgi edinmek ve onların bilge fikirlerini paylaşmak için.

Ching Zhu, Vena Ağı CEO'su finansman ve merkezi olmayan dijital varlık değişimi hakkında damarlar Ağı oluşan bir ağ oluşturmak kendi vizyonu ile sunum başladı. İlk uygulama cryptocurrency ve fiat para birimleri arasında değişimi olur ven Protokol OTC ticaret ve kredi güvencesi olacaktır. Şimdi Vena Ağı, Singapur'un resmi düğümünü yayınladı ve Alpha platformunu test eden 1000 seçilmiş kullanıcı var.

Fotoğrafları görmek
Fotoğraf: Vena Ağı CEO'su Ching Zhu, New York'ta Topluluğa Vizyon Sunuyor

Fotoğrafları görmek
Fotoğraf: Damarlar Ağı CEO Ching Zhu New York'ta Topluluğun Sorgulama Adresleri

Vena Network, tüm düğümlerin bu ağdaki emirleri paylaşabildiği dağıtılmış bir finans ağı oluşturmayı amaçlamaktadır. Basitçe siparişler işlem eşleştirilebildiği farklı düğümlerde gönderilir, koyun ve ağ hazır olduğunda işlem, yüksek pazar likiditesi farklı alanlarda başarılı olacaktır.

finansal ürünler geliştirmek ve Vena Ağının bir parçası haline SDK açık kaynak Vena Ağı kullanabilirsiniz yasaya uymak Her KOL veya portal trafik, böyle varlık yönetimi, kredi, OTC, döviz cryptocurrency ve daha fazlası gibi finansal hizmetler sunarak trafik para kazanabileceğiniz finansal hizmetler.

Fireside Sohbet sırasında, Elaine Li, eş düzenleyici CBI, böyle Santigrat Ağı olarak LendingClub ve şirketlerin Blockchain gibi geleneksel oyuncularla karşılaştırarak pazar potansiyeli Vena Ağı hakkında Ching ile tartışmalar. finansal hizmetler deneyimi yıl olması, birçok katılımcı aynı zamanda P2P kredi, risk yönetimi ve güvencesi gibi sıcak konular hakkında sorular yöneltti.

Bu sorulara ile ilgili olarak, Ching zengin mali risk yönetimi takımda tecrübe, teknoloji geliştirme stratejik odaklanma, yol haritası etkili, kooperatif ortağı ve rekabetçi faiz oranları ile, Vena Ağ kesinlikle rakiplerine karşı bir avantaj elde edecek, vurguladı.

Vena Ağ yakında kamu satışlarını başlatacak ve resmi Singapur düğüm platformu 8-10 yıllık% faiz oranı ile yatırım fırsatları sağlayabilir.

Ven Ağ Topluluğuna Katılın:

Venöz Dokular Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Lütfen Aşağıya Bakın:


YAZAR: Gambangcity
ETH:0xbd4e6B6E19c55D117badfa5C218Ae03263df6072

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

SoMee is a revolutionary new social media platform that puts people first.

  About: SoMee.Social: This is a very good project and the quality is satisfactory. I believe that this project worked very quickly and was ...