Minggu, 23 September 2018

Humancoin ICO - Charity Madencilik Protokolü'nün Kanıtı Tarafından E-Ticaret Cryptocurrency


Humancoin ICO - Charity Madencilik Protokolü'nün Kanıtı Tarafından E-Ticaret Cryptocurrency


 Image result for Humancoin BOUNTY

Humancoin Hakkında Bilmeniz Gereken İlk Şey

Humancoin, tek bir amaç ile tasarlanan inanılmaz bir platformdur: hem hayırseverleri hem de fon alıcılarını, birlikte ticaret yapabilecekleri bir eşler arası ağ üzerinde bir araya getirmek. Tüm bunlar en yüksek rahatlık ve şeffaflığa sahip bir şekilde yapılır.

Hayırseverlik endüstrisinde bazı akıl sağlığını yeniden tesis etmek için yaratılmıştır ve bunu yapmanın en iyi yolu yeni Blockchain ağını kullanmaktır.

jeton

Jetonu Sembolü: HUMA

Jetonun Standardı: ERC20

Dayanarak: Ethereum Platformu

Kabul Edilen Para Birimleri: LTC, ETH, BTC

Fiyat: 1 HUMA = 0,01 $

ICO Başlangıç Tarihi: 15 Eylül 2018

ICO Bitiş Tarihi: 1 Kasım 2018


Humancoin Features



Humancoin Özellikleri

• Tüm yardım piyasası için çok uygun ve kalıcı bir çözüm sunmak için, bu platform üç ana devrimci prosedürden yararlanmıştır. Üç prosedür, Blockchain ağı, hızlı yükselen kripto pazarı ve (e-ticaret) online işlem sadakat programlarıdır.

• Platform, tüm paydaşlarının gemiye alınmasını sağlamak için bu üç ana süreci kullanır. Paydaşlar bağışçıları, alıcıları ve en iyi çevrimiçi ticaret tüccarlarını içerir.

• Bu platformun kullanıcılarının çok hoşuna ulaşabilecekleri bir şey, sahip olduğu arayüz türüdür. Buradaki tüccarlar, bağış bağışlarını sadece hızlı değil, aynı zamanda da çok güvenli bir şekilde transfer etmelerini sağlayacak bir arayüz çeşididir.

• Buna ek olarak, tüm sürecin izlenmesini ve transit halindeki malların hedeflerine güvenli ve sağlam bir şekilde ulaşmasını sağlamak için ihtiyaç duydukları tüm araçları alabilecekler.

Humancoin Takımı

Humancoin Team

Humancoin en iyi takımlardan birine sahip ve bu projenin başarılı olacağına dair kesin bir kanıt. Halen Baş İcra Yetkilisi Giles Gailer tarafından yönetilmekte ve Kate Bublik, CMO ve Aravvinda Babu tarafından yakından desteklenmektedir.

Ayrıca projenin başarılı olmasını sağlamaya kendini adamış başka uzmanlar da var.

DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN AŞAĞI LÜTFEN ZİYARET EDİN:

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

SoMee is a revolutionary new social media platform that puts people first.

  About: SoMee.Social: This is a very good project and the quality is satisfactory. I believe that this project worked very quickly and was ...