Kamis, 05 Juli 2018

Bitbose.com Kripto Yatırımlarının Geleceği

BitBose ne hakkında?

BitBose'a Giriş:

BitBose, geleceğe yönelik bir kripto yatırım fikri olan ilk küresel kripto para birimi değişimidir. Etkileyici kripto yatırım çözümleri ile, bu platform kullanıcılarına ve yatırımcılarına madencilik ve ticaret çözümleri, akıllı portföy yönetimi, en hızlı p2p işlemleri, akıllı kripto para birimi ve ustaca fiat kredileri şeklinde teknik üstün ve inanılmaz fırsatlar sunuyor. Gelecekte yüksek standartlı bir kripto akıllı banka olma hedefi ile BitBose, geleneksel verimsiz finans sektörünün birçok dezavantajını kapsıyor. Blockchain teknolojisinin kullanılmasıyla, bu kripto değişimi, son piyasa senaryosunun mevcut tutarsızlıkları arasındaki farkı azaltmaktadır. Bir yapay zeka ve bir önleme protokolü kullanarak bir bloklu platform üzerinde makine öğrenimi dayanarak, BitBose Cryptocurrency pazarında adını oluşturmak için hazırdır

BitBose'un vizyonu nedir?

BitBose, mevcut bankacılık sistemini, blockchain teknolojisine dayanan ademi merkezileştirilmiş banka çözümlerinin yaratılmasıyla bozmayı hedeflemektedir. Yatırımcıların BitBose platformunda çeşitli yatırım fırsatları elde etmelerine yardımcı olacak.

BitBose kullanmanın yararları nelerdir?

En iyi ödeme çözümleri ve hibrit akıllı ticaret: BitBose'un etkileyici yatırım çözümleri, kullanıcıların çeşitli cryto ve fiat para birimlerini basit bir şekilde değiştirmelerine yardımcı olacaktır.
En iyi yatırım bankacılığı çözümü: BitBose, kullanıcılarına çeşitli yatırım bankacılığı çözümleri, yani Kripto kredileri, madencilik ödülleri programı ve portföy fonları sunmaktadır.
Paranın patronu olun: Geleneksel bankacılık sistemi gibi, BitBose da kullanıcıların paralarını kilitlemez. Çok düşük bir işlem ücretinde, kullanıcılar kripto fonlarını başka bir menkul kıymete veya borsaya aktarabilirler. İşlem ücretleri düşüldükten sonra banka hesaplarında gerçek parayı alabilirler.
Entegre fiat ve kripto yatırımı: BitBose, kullanıcının fiat ve kripto para birimini aynı hesapta tutmasını sağlar. Basit ve şeffaf bir şekilde, katkıda bulunanların para birimleri üzerinde tam kontrol sahibi olmalarına izin verilir.
Daha az işlem ücreti: Bose token sahibi, bir işlem sırasında% 50 daha az işlem ücreti alır.

BitBose kripto kredileri sunuyor mu?

Evet, BitBose, kullanıcıların kripto varlıklarını BitBose platformuna yatırdıktan sonra istenen fiat veya cryptocurrency'da para kazanmalarını sağlayacak bir kripto kredisi programı sunmaktadır. Katkı tutarı, basit borç veya borç verme başvurusunu doldurduktan sonra derhal onay alarak banka hesabına doğrudan para çekebilir. Kullanıcılar, finansal özgürlüğün tadını çıkarabilirler çünkü BitBose, herhangi bir avans ödemeden sermaye faiz oranı sunuyor. Dolayısıyla, kullanıcı, sermayeyi etkilemeden, varlığı istediğiniz zaman geri çekebilir.

BitBose'un bileşenleri nelerdir?

BitBose üç ana bileşenden oluşur: BitBose değişimi, BitBose bankası ve BitBose akıllı portföy.

Mevcut bankacılıkta sorun:

Geleneksel bankacılık sisteminde, bir kredi için başvuran adayın değerlendirmesi ve miktarın yaptırımları İnsan kredi memuru tarafından gerçekleştirilir. Bu yöntem çok zaman alır ve insan hatalarıyla doludur. Bitose bankası tüm bu dezavantajları kapsıyor.

BitBose bankası:

BitBose bankası, kredileri uygun adaylara dağıtan ilk kripto bankasıdır. BitBose belirteci satın aldığınızda otomatik olarak BitBose bankasının bir üyesi olacaksınız. BitBose'da, AI sürekli olarak makine öğrenim sürecinden öğrenen bir kredi memuru olarak hareket eder. Kredi talep eden kişinin uygunluğu AI tarafından doğrulanır. Uygunluğuna dayanarak, kredibilite derecesi ve kredi olarak kullanabileceği maksimum miktar aralığı alır. Mevduat sahipleri, belirli bir süre sonra oranı bildirilen fonlama için faiz alırlar.

İşlem ve işlemlerde sorun:

Piyasanın kapitalizm ve sosyalizm yönleri özgürlük ve tarafsız bir değişim gerektirir. Genellikle merkez bankası fiat para birimini yayınladı ve destekledi, bu yüzden hükümet gücü ve farklı ülkeler arasındaki denge ticaret sisteminden etkilendi. Para birimi bir varlık olarak kabul edilir ancak fiat para biriminin fiyatı değişebilir ve bu da işi etkileyebilir. Her gün çeşitli uluslararası işlemler gerçekleşir, ancak pazar yeri hükümet ve iş sahipleri tarafından oldukça etkilenir. Bu nedenle, BitBose değişimi bu soruna en iyi çözümü sunan platformdur.

BitBose Değişimi:

Aynı arayüzü kullanarak, BitBose exchange, Bose sahiplerine, dünya çapındaki çeşitli borsaların piyasa fiyatlarına ulaşmak için tek bir platform sunuyor. Alıcılar, çeşitli borsalarda istenen kripto para biriminin farklı satış fiyatına erişebilir. Ön uçta, arabirim alıcı için aynı kalır, ancak arka uçta, farklı değişimlere entegre edilir. Bu nedenle, bir alıcı aynı anda çeşitli exchange'lere erişerek kripto para biriminin en iyi fiyatını seçebilir.

BitBose akıllı portföy:

BitBose platformunun en iyi özelliklerinden biri de “BitBose akıllı portföy”. Bu özelliği kullanarak, katılımcılar fonlarının bir yüzdesini bir IA botunun kullanımıyla ticaret yapmak istedikleri Bose jetonu şeklinde seçebilirler. Fonların tahsis edilen yüzdesi m-cüzdanda saklanacaktır ve katılımcı, Smart Portfolio'nun tahsis edilen fonlarını sıfırlayana kadar başka herhangi bir faaliyet için kullanamaz.

BitBose bot, ticaret tahminlerini oluşturmak ve ona göre işlem yapmak için çeşitli kripto para birimleri üzerinden işlem sinyallerini bozar, analiz eder ve kullanır. Tek bir kuruş ödemeden, katkı yapan kişi parayı ticaret hesabına ve ana hesabına geri aktarabilir.

Bose Token nedir?

Portföy finansmanı, madencilik ve fiat veya kripto-para birimi kredileri için, BitBose kullanıcılara bir Bose jetonu sunuyor. ERC20 blockchain teknolojisine dayanmaktadır. Başlangıçta 300 milyon Bose jetonu mevcut olup, kamu satışı için sadece 210 milyon jeton verilecektir. Kabul edilen ödeme yöntemleri ETH ve BTC’dedir. Kullanıcılar istedikleri zaman Bose tokenini iç veya dış döviz üzerinden alabilir veya satabilirler.

ICO aşamasında Bose token almanın faydaları nelerdir?

ICO aşamasında Bose tokenini alırsanız, jeton bonusunun ekstra avantajlarından yararlanmaya hak kazanırsınız. Bu bonus ICO sayfalarının gösterge tablosunda görüntülenecektir.
Bose belirteci Bose akıllı sözleşmesiyle kodlanacağı için merkezi olmayan blockchain protokolünün% 100 garantisi olacaktır. ICO aşamasından sonra, hiçbir jeton çıkarılmayacaktır.
Teknik danışmanlar, Bose akıllı sözleşmesi tarafından sağlanan her özelliğin güvenliğini ve kalitesini doğruladı.

Token detayı:

Jeton adı: Bose jetonu
Jeton satışının başlangıcı: 16 Temmuz 2018
Jeton satışının sonu: 30 Kasım 2018
Jetonun standardı: ERC 20
Toplam jeton: 300.000.000
Satılık Jetonlar: 70%
Yumuşak kapak: 5 milyon USD
Sert kapak: 45 milyon USD

Sonuç:

BitBose, kullanıcılarına en iyi ticaret çözümünden fiat veya kripto döviz kredilerine kadar çeşitli fırsatlar sunan ilk kripto para birimi değişimidir. Kapitalizmin güncel sorunu, sosyalizm ve ticaret, BitBose platformunun üç bileşeni tarafından çözülüyor. BitBose platformunu kullanarak, kullanıcı aynı cüzdanda fiat ve kripto para birimini kaydedebilir ve küçük bir işlem ücreti ödedikten sonra herhangi bir zamanda aktarabilir. Gelecek odaklı cryptocurrency exchange ile ilgileniyorsanız, o zaman BitBose sizin için. Daha fazla ayrıntı için sitelerini ziyaret edin.

DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN LÜTFEN AŞAĞIDAKİ BAĞLAYIN:


YAZAR:Gambangcity

ETH:0xbd4e6B6E19c55D117badfa5C218Ae03263df6072

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

SoMee is a revolutionary new social media platform that puts people first.

  About: SoMee.Social: This is a very good project and the quality is satisfactory. I believe that this project worked very quickly and was ...